Revista HIDRAULICA | HIDRAULICA Magazine

ISSN 2343–7707 ; ISSN-L 1453-7303

Romexpo

TARGURI SI EXPOZITII 2014 – ROMEXPO

FAIRS AND EXHIBITIONS 2014 – ROMEXPO

ROMENIROTEC - CO2

ROMCNTROLA

ROMTHERM  AMBIENT EXPO  CONSTRUCT


CONFERINTA DE PRESA – INCHEIEREA PROIECTULUI

“PREGATIREA SPECIALISTILOR IN DOMENIILE MECANICII, HIDRAULICII SI PNEUMATICII IN SCOPUL PROMOVARII ADAPTABILITATII SI CRESTERII COMPETITIVITATII”

La sediul Asociatiei Profesionale de Hidraulica si Pneumatica din Romania – FLUIDAS, din str. Cutitul de Argint nr. 14, sector 4, Bucuresti, in data de 26 martie 2014 a avut loc conferinta de presa de incheiere a proiectului “Pregatirea specialistilor in domeniile mecanicii, hidraulicii si pneumaticii in scopul promovarii adaptabilitatii si cresterii competitivitatii” proiect care s-a derulat in perioada aprilie 2011 – martie 2014.

La Conferinta au participat reprezentanti ai proiectului si aici amintim pe dnul. director de proiect Gheorghe RIZOIU- din partea Camerei de Comert si Industrie Valcea-beneficiar al proiectului si deasemenea din partea partenerului FLUIDAS pe dna. Gabriela MATACHE – Director zonal, dl. Petrin DRUMEA – Director tehnico-stiintific si transnational, dl. Adrian MIREA – Responsabil stiintific, dna. Magdalena NEACSU – Responsabil formare-orientare.
Deasemnea la conferinta au fost prezeneti si reprezentanti ai firmelor de hidraulica si pneumatica, institute de cercetare dintre care amintim: SC SMC ROMANIA, INMA, SC ROMFLUID, PH HIDRO PNEUMATIC, STERA GROUP, PARKER HANNIFIN, HESPER S.A, ICTCM S.A, PRESTCOM S.A etc.

Din partea media ne-au onorat cu prezenta dna. Mihaela Iliescu din partea revistei “Tehnica&Tehnologie”, dna. Magdalena Ciucureanu din partea revistei “Mesagerul Energetic” si dnul. Valentin MIROIU din partea Revistei Tehnice “HIDRAULICA”.

In cadrul acestei conferinte au fost prezentate realizarile proiectului, de catre dna. Gabriela MATACHE – Director zonal, dintre care enumeram:
– au fost perfectionate peste 230 de persoane
– realizarea unui centru regional de pregatire profesinala la Bucuresti in cadrul Asociatiei FLUIDAS
– elaborarea si realizarea unui manual de actionari hidraulice si pneumatice, conform cu cerintele de pregatire ale Asociatiei Europene CETOP, etc.

Material – “Pregatirea specialistilor in domeniile mecanicii, hidraulicii si pneumaticii in scopul promovarii adaptabilitatii si cresterii competitivitatii”


ANUNT CONFERINTA DE PRESA – INCHEIERE PROIECT POSDRU

Asociatia Profesionala de Hidraulica si Pneumatica din Romania – FLUIDAS are placerea de a va invita la conferinta de presa de incheiere a proiectului “Pregatirea specialistilor in domeniile mecanicii, hidraulicii si pneumaticii in scopul promovarii adaptabilitatii si cresterii competitivitatii” proiect care s-a derulat in perioada aprilie 2011 – martie 2014.

Conferinta de presa va avea loc in data de 26.03.2014, incepand cu ora 12.00 la sediu Asociatie FLUIDAS din str. Cutitul de Argint nr. 14, sector 4, Bucuresti.

La conferinta de presa sunt invitati atat reprezentanti ai presei, cat si reprezentanti ai grupului tinta al proiectului.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa contactati urmatoarele persoane:

Dr. ing. Gabriela MATACHE,
DIRECTOR ZONAL PROIECT
E-mail: fluidas@fluidas.ro

Valentin MIROIU
Responsabil informare si constientizare
E-mail: vmiroiu.ihp@fluidas.ro

Programul Conferintei de Presa

Comunicatul de Presa


HIDRAULICA Magazine is media partner at International Conference and Exhibition of Hydraulics and Pneumatics – HERVEX

hervex 2014

Copyright © 2011-2024 HIDRAULICA Magazine